ELITEBOKSER
ELITESPORTUDØVER

Hvis man blot ønsker en ny platform for at eksponere sit logo, er det formentlig billigere at købe annoncer. Men vil du derimod eksponere dit brand eller produkt i sammenhæng med elitesporten og trække på den goodwill det har, kan Yvonne være et godt match!

BLIV SPONSOR


Et samarbejde med Yvonne Bæk Rasmussen kan sammensættes så det skræddersys til jeres ønsker og behov. Yvonne kan sammensætte en bred vifte af tiltag inden for “foredrag”, “ events”, “oplevelser”, “eksponering”, “workshops”, “træningssessioner”, “kostplanlægning” og meget mere.

Samarbejdet med Yvonne kan eksempelvis bruges til medarbejderpleje, underholdning, motiverende oplæg eller marketingfremme.“Yvonne Bæk Rasmussen kan med sin nationale og internationale gennemslagskraft samt sin lokale forankring tilbyde dig og din virksomhed nogle helt unikke eksponeringsmuligheder”.


YVONNE SOM AMBASSADØR

Landsholdsbokser, elitesportsudøver, personlig træner, foredragsholder, mor til to og hustru. At have mange bolde i luften gør Yvonne til en stærk ambassadør.


FYSISK TILSTEDEVÆRELSE

Til events og arrangementer kan Yvonne involvere, engagere og stimulere jeres publikum. Når publikum involveres og sanser stimuleres huskes oplevelsen og budskaberne bedre.


ONLINE TILSTEDEVÆRELSE

Ved online medier kan der bl.a. tænkes i ’sponsored content’ og således ses på, hvordan der leveres underholdende, lærerigt eller engagerende indhold til jeres målgruppe.

HVAD FÅR DU SOM SPONSOR?

Kommerciel værdi. De seneste år er det blevet mere klart at forbrugerne ønsker mere autencitet i modsætning til den vante kommercielle smøre og corporate branding.MARKEDSFØRING

ØG DIN KENDSKABSGRAD

Har I ambitioner om at øge jeres kendskabsgrad? Øget kendskabsgrad betyder ofte øget salg og større markedsandel. Sammen kan vi arbejde for hvordan vi skaber øget kendskab og dermed nye kunder.


BLIV SPONSOR


MARKEDSFØRING

POSITIONER DIT BRAND

Det er ikke tilfældigt hvordan jeres målgruppe og omverden opfatter jeres virksomhed og forstår jeres produkter. Man kan ikke undgå at have en brandposition. Men man kan påvirke den med en brandstrategisk indsats.


BLIV SPONSOR


HUMAN RESSOURCE

EVENTS TIL MEDARBEJDERE

At pleje sine medarbejdere er typisk en god investering. Og mange arbejdsgivere vil også gerne, men drukner tit i den daglige drift og manglende tid. Nu kan ideerne blive til virkelighed. At være en attraktiv arbejdsplads giver kontante fordele.


BLIV SPONSOR


KUNDERELATIONER

EVENTS TIL SAMARBEJDER

Et samarbejde med ambassadører kan føre til nye kunder, styrke dit brand og skabe troværdighed. Det kan oftest være nemmere for forbruger at relatere til et menneske frem for en virksomhed.  Vi mennesker lytter til mennesker. Ikke virksomheder.


BLIV SPONSOR

GIV LIDT, OG FÅ MEGET IGEN!

NUVÆRENDE SPONSORER

Et succesfuldt sponsorat er kendetegnet ved, at alle parterne får værdi af det – både virksomheden, den sponsorerede og målgruppen. Er du nysgerrig på de muligheder, der er for at blive sponsor. Kontakt Yvonne og bliv klogere på jeres muligheder.SPONSOR

STRONG4LIFE

STRONG4LIFE hjælper dig med din træning og lærer dig at træne med god teknik og høj intensitet.SPONSOR

FIGHT X

Fightx.dk og cphsport.dk er Danmarks største budoforhandler med udstyr til alle former for kampsport.SPONSOR

MIKAEL KYNEB

Mikael Kyneb er kropsterapeut, tidligere professionel cykelrytter og grundlægger af NOR: samt uddannelsen Body All Mind.SPONSOR

VITAMIRABILIS

Kristina er en professionel massør, der følger med tiden, søger ny viden og kombinerer flere slags behandlinger.


BOOK YVONNE TIL JERES EVENT

Du kan booke Yvonne til foredrag, workshops, events, personlig træning, coaching og meget mere. Overvejer du at booke Yvonne til jeres næste arrangement? Indled en dialog i dag og bliv klogere på jeres muligheder.