BOOK YVONNE!

Ønsker du at booke Yvonne til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte Yvonne via bookingformularen på denne side.BOOK YVONNE TIL …

Foredrag, events, workshops, træningssessioner, kostvejledning, mentor, coaching eller eksponering. Har du andre forslag hører vi gerne fra dig.UDFYLD FORMULAREN

OG INDLED DIALOGEN I DAG!

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.KLUB

BK Wedala

ADRESSE

Spinderigade 11D
7100 Vejle

TELEFON

+45 2175 6752

E-MAIL

kontakt@mamay.dk

VIL DU VÆRE SPONSOR?

Bliv sponsor for Danmarks bedste kvindelige bokser.

Yvonne Bæk Rasmussen er et personligt brand, som er opbygget gennem 20 år indenfor boksning og elitesporten, hvilket giver nogle unikke sponsormuligheder – tilpasset jeres behov – hvad enten I er en mindre virksomhed, eller måske en af landets største.

Der er mange måder at etablere et sponsorat på. Nogle anvender primært deres sponsorat til at give deres medarbejdere og samarbejdspartnere gode oplevelser, mens andre benytter den gode mulighed for at nå nye målgrupper.

Er du nysgerrig på de muligheder, der er for at blive sponsor? Kontakt Yvonne og bliv klogere på jeres muligheder.


BLIV SPONSOR

ET SPONSORAT DER GIVER NOGET IGEN!

Yvonne er en af Danmarks helt store kvindelige bokser, som har vundet medaljer til både DM-, VM- og Europamesterskaberne.

STYRK DIT IMAGE

Mange virksomheder ønsker sig gode måder at sige en tak til sine medarbejdere på. I den forbindelse kan du booke Yvonne til et foredrag.

KOM TÆT PÅ DIN MÅLGRUPPE

Har I brug for eksponering af jeres virksomhed, og mulighed for at ramme jeres målgrupper på en måde traditionel reklame ikke kan!

SE MERE